Puppy theorie

Luister naar uw pup. Logisch!!

Voorwoord.

Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. Wellicht heb je lang moeten wachten op de pup, maar eindelijk is het zover. De verwachtingen zijn hoog gespannen en we hebben er zin.

Op dit moment heb je toegang gekregen tot een uniek puppyboek, deze is niet te koop en exclusief voor de cursisten van “de hondenspecialist”. Onze jarenlange ervaring met pups heeft ons een fantastisch inzicht gegeven hoe je op een vrij simpele manier een pup probleemloos op kunt voeden.

Er zijn zoals je misschien al hebt gemerkt heel veel puppyboeken. En je hebt vaak als nieuwbakken puppyeigenaar geen idee wat nu de goeie is. Dit hebben wij ook gesignaleerd en daarom hebben we zelf een boek geschreven. Dit omdat heel veel boeken net niet òf helemaal niet aansluiten bij wat wij proberen uit te dragen.

Wat je in je omgeving zult merken dat er eindeloos veel verhalen de ronde doen over wat je nu wel of niet moet doen. Ook internet is een vergaarbak van weetjes en feitjes, en de vraag is of ze wel waar zijn en uit welke eeuw ze eigenlijk komen. Dit boek is altijd up to date, want wij volgen de wetenschap op de voet en zijn constant bezig onze kennis te vergroten. Ik zou dan ook simpelweg doen wat wij vertellen, want dat geeft uiteindelijk het beste resultaat. Trek je niets aan van wat anderen roepen. Succes is verzekerd.

Roel Huizingh

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *